Lentenieuws

We hebben bij Words Win Worlds niet stilgezeten. 

1. De vaardigheidstraining "Meeleven, Inleven, Doorleven" kan geboekt worden. dit is een eendaagse ervaringsgerichte training waarbij in de namiddag buiten met paarden gecoacht wordt. Gegarandeerd dat u een stevig verankerd dieper inzicht krijgt in hoe empathie bij u werkt en hoe dat verder te verdiepen wanneer u dat nodig acht.

2. Maak van uw Inbox een bondgenoot. Heeft u ook wel dat gevoel dat e-mail niet goed werkt? Wordt u ook zo geļrriteerd van lange e-mails met antwoord op antwoord en raak je er op de duur niet meer uit wijs? Laat u individueel of in groep coachen om dat anders te zien. Verander uw houding en laat uw e-mail correspondenten niet meer in de kou staan. In hooguit drie coachingsessies van een uur ziet u e-mail helemaal anders. Dit is geen technische uitleg over het gebruik van e-mailprogramma's, wel een begeleide stap naar een fijnere omgang met electronische post.

3. Vanaf Paasmaandag kan u op afspraak weer bij ons in de tuin terecht voor uw persoonlijke coachingsessies. Individueel, met uw levenspartner, of het hele gezin. We begeleiden u naar uw doelen groot of klein. We helpen u uw dromen wat meer werkelijkheid te doen worden. We maken los wat vastzat. We stoppen uw eigen tijger weer in uw eigen tank. 

Neem vrijblijvend contact op met ons om te verkennen wat we allemaal kunnen betekenen op uw weg.

Datum publicatie: 02/04/2009
 
Categorie: Algemeen...
Contacteer mij
RSS feed
 
Words Win Worlds Words Win Worlds